Handelsbetingelser

INTRODUKTION

Udbyder af produkter og tjenester er mindnow, Islands Brygge 30C, 2300 København S, CVR-nr.: 31239753.


KONTAKT
Kontakt mig på andreas@mindnow.dk.PRISER OG BETALING
Alle priser er angivet i danske kroner.
Betaling kan ske med VISA eller Mastercard.LEVERING
Produkterne bliver leveret digitalt som onlineindhold, eller som fysiske kurser/workshops/foredrag/retreats.ONLINEKURSER
: Produktet er leveret, når der gives onlineadgang til kurset/platformen eller ved modtagelse af bekræftelse til kundens mail for indhold, hvor der er øjeblikkelig adgang. Levering sker oftest i løbet af få minutter, med mindre andet er aftalt. Der kan dog i særlige tilfælde gå op til 3 hverdage.LEVERING
Produkterne bliver leveret digitalt som onlineindhold, eller som fysiske kurser/workshops/foredrag/retreats.

ABONNEMENT (online medlemskab)
Efter din tilmelding til at blive medlem af mindnow modtager du en mail som bekræftelse af abonnementet. Vær opmærksom på, at denne kan ryge i din spamfolder. Har du ikke modtaget en bekræftelsesmail, så søg gerne på mindnow i din indbakke – eller kontakt mig på andreas@mindnow.dk.

Abonnementsbetalingen bliver automatisk trukket for hver abonnementsperiode, hvorefter du modtager en kvittering for dette til den mailadresse, du har oplyst.

Du kan når som helst opsige dit medlemskab/abonnement ved at logge ind på din konto og selv stoppe abonnementet øjeblikkeligt. Du kan altid kontakte andreas@mindnow.dk, hvis du har spørgsmål til dit abonnement.

Efter opsigelsen vil du ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Dit medlemskab standser ved udgangen af den periode, du senest har betalt for.

Ønsker du at ændre hvilket betalingskort, dit abonnement trækkes fra, kan du gøre dette ved at klikke på det link, som fremgår på hver faktura – eller via din profilFYSISKE KURSER/WORKSHOPS/FOREDRAG/RETREATS: Produktet er leveret ved afholdelse af arrangementet.RETTIGHEDER
Alle rettigheder til digitalt indhold, kurser, workshops og arrangementer tilhører mindnow. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt/indhold som angivet under det pågældende produkt/indhold.

En kunde anses som slutbruger af det udbudte, og har derfor ikke adgang til at dele, fremvise, distribuere eller på anden vis anvende det udbudte til andet end personligt brug. Såfremt det gøres, eller mindnow har en berettiget mistanke herom, kan mindnow uden varsel og ansvar afbryde adgangen og ophæve aftalen.

OVERDRAGELSE
Overdragelse kan kun finde sted med mindnows skriftlige samtykke. mindnow kan frit overdrage sine rettigheder og forpligtelser til tredjemand og kan tillige frit vælge at opfylde sine forpligtelser ved brug af ydelser fra underleverandører og samarbejdspartnere efter eget valg.RETURRET
På fysiske kurser og workshops er der 14 dages fuld retturret, hvis du fortryder dit køb. Dog kan billetten ikke refunderes senere end 1 måned før afholdelse. Du er dog velkommen til at finde en anden, som kan overtage din plads.

Ved køb af onlinekurser eller -medlemskab bortfalder de 14 dages fortrydelsesret normalt. Men med mindnow kan du fortryde dit medlemskab i op til 14 dage efter købsdato. Bare skriv til andreas@mindnow.dk, hvis du ønsker at få din betaling retur.

Du får ikke refunderet dit køb, hvis du ikke opnår det ønskede resultat. Jeg kan lære dig redskaberne – men det fulde ansvar for at nå i mål er dit eget.ANSVARSFRASKRIVELSE
Det udbudte via mindnow.dk kan på ingen måde sidestilles med behandling, rådgivning eller terapi.

Mindnow kan ikke give garanti for resultat. Mindnow kan ikke pålægges erstatning som følge af skader, gener eller tab, der direkte eller indirekte er opstået som følge af brug og/eller misbrug af det udbudte.

Er du gravid, har du helbredsmæssige udfordringer eller andre bekymringer, så kontakt din læge eller få anden kvalificeret rådgivning, inden du praktiserer mindful yoga. Har du en psykisk diagnose eller mistanke om en psykisk lidelse, så kontakt din læge eller få anden kvalificeret rådgivning, inden du begynder på undervisning og guidede meditationer.

Du er selv ansvarlig for din oplevelse af indholdet, hvad angår problemer der relaterer til din netforbindelse, hvorvidt din browser er opdateret til aktuelle version, om du har en aktiv konto på Facebook og Zoom, og om du har de nødvendige programmer eller applikationer, som gør det muligt at afspille, læse pdf-filer og deltage i liveevents. Bruger du en tablet eller smartphone skal du være opmærksom på de programmer og applikationer, det kræver at afspille og deltage i liveevents.​

GDPR OG PERSONDATA
mindnow følger reglerne i persondataloven og vil behandle dine data derefter.

UENIGHEDER
Lovvalg og værneting for denne aftale er dansk ret og Retten i København som første instans.

Du har selvfølgelig 2 års reklamationsret efter købelovens regler og en klageadgang, hvis du oplever problemer med dit køb.

Kontakt mindnow direkte via mindnow@mindnow.dk hvis noget er gået, som du ikke er tilfreds med. Er det helt umuligt at finde frem til en fælles løsning, har du mulighed for at henvende dig til forbrugerklagenævnet.