Guidet tour: Se hvad du får adgang til med mindnow

mindnow

Få straks adgang til guidede meditationer, mindfulnesskursus, beroligende musik og meget mere med mindnow.

I denne video – der er en forkortet version af introduktionsvideoen – får du et lille kig indenfor mindnows platform, som let og enkelt hjælper dig med at finde ro.

Du får bl.a. let adgang til:

  • Fuldt onlinekursus i mindfulness, der svarer til det klassiske mindfulnessforløb på otte uger med grundigt dokumenteret effekt på bl.a. stress og søvnbesvær
  • 50+ guidede meditationer
  • 45+ timers beroligende musik
  • Øvelseskatalog med simple værktøjer til at finde ro i en stresset hverdag
  • Online community, hvor medlemmer finder inspiration, hjælp og motivation.
  • MindBot – som er en chatbot, der lynhurtigt giver dig svar på dine spørgsmål om mindfulness.
  • Temaer, der fokuserer på bl.a. stress, søvnbesvær og angst.

Alt er på dansk og jeg vil vove at påstå, at platformen er lettilgængelig og enkel at navigere rundt på, selv om der er masser af indhold. Men se selv i videoen foroven 🙂

Brug mindnow som du vil
Du kan bruge mindnow, som du vil. Måske vil du bare hurtigt i gang med at meditere og træne mindfulde øvelser. I så fald kan du se en lille introduktion til mindful meditation på fem minutter – og så ellers bare kaste dig ud i det og prøve guidede meditationer og få inspiration til mindfulde øvelser i øvelseskataloget, i vores community eller via den lille MindBot, som lynhurtigt giver svar.

Du kan også vælge at tage hele – eller dele af – onlinekurset, som er på otte sessioner, og som lærer dig hele fundamentet for mindfulness. Det var med sådan et kursus, jeg selv lærte mindful meditation. Her får du desuden et ugeprogram, som uge for uge viser dig præcis, hvad du bør træne.

Få adgang til det hele på mobil, computer og tablet
Uanset om du logger på mindnow med din computer, din mobil eller tablet, får du adgang til al indholdet. Du skal hverken downloade eller installere noget, da det hele er tilgængeligt i din browser.

Det er supersimpelt at lave en genvej til mindnow på din mobil og computer. Jeg viser dig, hvordan du laver en genvej på under et minut, når du er logget på første gang.

Lige nu kan du prøve mindnow i 14 dage gratis og uforpligtende. Herefter koster det kun 49 kr./mdr. Der er ingen binding på medlemskabet. Tilmeld dig her.